Hungary 1164. Budapest, Gesztenye u. 12.

Tel: +36 20 487 5422     Tel: +36 30 449 7559     imn@intercontact.hu

 


 

 Fémipar

  Élelmiszeripar

 Innováció

 Építőipar

IMN News

 Faipar

Műanyagipar

Befektetők

Ingatlan

Cégbörze

 

Cégünk még ezeken az oldalakon is elérhető

 

Linkedin    Livejournal    Blogspot    EC21    Wordpress    Facebook    Pinterest    Twitter    Xing    Apsense    Crunchbase    Tumblr

 

                            Bark    Vkontakte    Bluesky       

Utolsó frissítés: 2024. Július 16.

 

     Mottónk már 34 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon - olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

 

 

 

Üzleti lehetőségek aktuális üzleti ajánlatok, megrendelések, gyártókat és beszállítókat keresünk!

 

Amennyiben az Ön cége alvállalkozót, beszállítót, termékgyártót, terméket, eladó céget keres úgy az IMN szolgáltatása ingyenes!

 

                                                                 

Tisztelt Érdeklődő!

 

 

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

 

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk, üzleti ajánlatok hasznosnak bizonyulnak majd az Önök számára.

 

Az Intercontact Marketing Network Kft ( rövidítve Intercontact Kft ) 1990-ben mint Betéti Társaság kezdte meg tevékenységét. Majd azt követő évtől már jogfolytonosan átalakult Korlátolt Felelősségű Társaságként működik és 34 éve, több mint három évtizede van jelen a nemzetközi gazdasági életben.

 

Az interneten a cég weboldala 1997-től van fent, az üzleti ajánlatok több nyelven is megtekinthetők.

 

Jelentős számú külföldi piacvezető nagyvállalattal, céggel, külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan érkeznek az aktuális nemzetközi üzleti ajánlatok, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

 

A fenti 10 főbb témakörbe rendeztük az üzleti lehetőségeket, partner kereséseket.  Kérjük válasszák ki  az üzleti ajánlatok közül Önök cégprofiljába illeszkedően a legjobban  megfelelőt, akár több témakörben is, lehetőleg minél többet ami a vállalkozásuk számára hasznos lehet!      

( fenti kék táblázat / 10 kategória )

 

Kiemelten fontos tevékenységünk a  magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

 

Köszönjük szíves figyelmét, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének. Érdeklődés esetén kérjük szíveskedjen a kódszámokra hivatkozni.

 

Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást az üzleti ajánlatok kódszámai alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen is megtekinthetők az irodánkban.

           


 

Befektetők cégeket, projekteket, ingatlanokat keresnek megvételre

Lehet termelő fém-fa-építő-élelmiszeripari üzem vagy idegenforgalom, irodaház, stb. profil egyaránt.

További információ az IMN-től kérhető.

 


 

Alvállalkozó közvetítés országosan.

 

Gyors - pontos - vállalt munkával határidőre kész - profi cégek.

 

Nagyobb projektek estében amikor a munka mennyisége igényelné, de a korlátozott létszám miatt a kivitelező cég nem tud több alkalmazottat foglalkoztatni, hatékony megoldást jelent az alvállalkozó közvetítési szolgáltatásunk igénybevétele.

Az alvállalkozói rendszer gyors megoldás a hirtelen kialakuló nagy létszámigényű helyzetekben, valamint költségoldali szempontból is előnyös.

 

Cégünk széleskörű és kipróbált meglévő kapcsolatrendszerrel rendelkezik főként a fém - fa - építőipar szektorban működő alvállalkozók között, valamint több más profilban pld. műanyag és élelmiszeripar is tudunk alvállalkozókat ajánlani.

 

FIGYELEM ! SZOLGÁLTATÁSUNK A FŐVÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE INGYENES.

 

Amennyiben az ön cége alvállalkozót, beszállítót, termékgyártót, terméket, eladó céget keres úgy az IMN szolgáltatása ingyenes!

 

Viszont egy alapvető dolog van az elvárásunkat illetően: minden esetben csak konkrét, precíz ajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni. Tehát az alvállalkozók felé közölnünk kell: szükséges technológia, legyártandó termékek mennyisége, alapanyag, létszám, meglévő gyártókapacitás, valamint egyéb speciális igények, feladatok. A csak egy soros „ alkatrészgyártót keresek, hegesztő kapacitást keresek, acélszerkezet gyártót keresek ”..stb. anonim feladó által küldött emailekkel nem áll módunkban foglalkozni.

 

Alvállalkozóként ajánlott partnereink: Gyors – pontos – vállalt munkával határidőre kész – profi cégek.

 

További részletes információ, üzleti ajánlatok az IMN-től kérhető. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

 

 

 


 

 

Befektetők cégeket, projekteket, ingatlanokat keresnek megvételre.

 

 

 

Információ a Befektetők oldalon

A sikertelen emberek kérdése: "Mennyibe kerül ez nekem?"

A sikeres emberek kérdése: "Mennyit fog ez nekem profitálni?"

 

       


 

Területi Igazgatókat Keresünk!

Közép-Európa ( Magyarország, Ausztria, Románia, Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Csehország) területéről keresünk vállalkozókat, vállalkozásokat az Intercontact Marketing Network Kft. információs rendszerének további kiszélesítésére és szervezői munkáira. Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot biztosítunk.

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő vállalatokkal, cégekkel, szakmai szervezetekkel,  vállalkozásokkal.

Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi üzleti ajánlatok, az Intercontact Kft 34 éve, több mint 3 évtizede éve működik.

 

Fő célja  a lehető legtöbb több gazdasági, üzleti információt  és munkát, megrendeléseket eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import üzlet, fémipar, faipar, élelmiszeripar, építőipar szabad gyártói kapacitás lekötés, befektetés, vegyesvállalat alapítás, projektfinanszírozás profiljában.

Még ma jelentkezzen!  Csatlakozzon hozzánk! Várjuk megbízható, profi üzletemberek, cégek, vállalkozások  jelentkezését!

Jelentkezés : Telefon: +36-30-449-7559    E-mail: imn@intercontact.hu

 

 

 

 

 

 


 

 

 

             

 

 

 GDPR Adatvédelem

   Copyright © 1997 – 2024 Intercontact Marketing Network. All rights reserved.