Hungary 1164. Budapest, Gesztenye u. 12.

Tel: +36 1 400 1417     Mob: +36 30 449 7559     Email: imn@intercontact.hu

 

Intercontact Marketing Network Ltd  Intercontact

Cégünket még ezeken az oldalakon is elérheti:

 

Linkedin    Livejournal    Blogspot    EC21    Wordpress    Facebook    Pinterest    Twitter    Xing    Apsense    Crunchbase    Tumblr

 

                            Bark    Vkontakte           


Utolsó frissítés: 2021. Január 18.

 Mottónk már 30 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon - olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

 

 

 

 

Üzleti lehetőségek aktuális üzleti ajánlatok, megrendelések, gyártókat és beszállítókat keresünk!

 

Amennyiben az Ön cége alvállalkozót, beszállítót, termékgyártót, terméket, eladó céget keres úgy az IMN szolgáltatása ingyenes!

 

 

Tisztelt Érdeklődő!

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk, üzleti ajánlatok hasznosnak bizonyulnak majd az Önök számára.

 

 

 

日安 * Good afternoon * Buenos días * Bonjour * Bom dia * Guten tag * Добрый день* Buon giorno * こんにちは* İyi günler * Selamat siang * नमस्ते * Goeiedag * Καλημέρα * نهارك سعيد * Sabah el fol * Dzień dobry * Bonan tagon * Selamat sore * Jó Napot *

We're glad you're here!

First of all we would like to thank everyone for their cooperation and attention, connections from all over the world.
Business relationships, projects, business proposals, investing, trade. Everything all together on these spot.

Great things are achieved through continued persistence and dedication. Free information and advice please contact us with confidence. Business development together. Wish you best of luck!

 


 

Műanyagipari munkák, üzleti lehetőségek. Gyártó cégeket, termékeket, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

 

Amennyiben az Ön cége alvállalkozót, beszállítót, termékgyártót, terméket, eladó céget keres úgy az IMN szolgáltatása ingyenes!

 


FIGYELEM! RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG!  HASZNÁLT MOTOROLAJOS FLAKONOK RECIKLÁLÁSA.  Know-how eladó!

Az ipari országokban évente tízezer tonna számra keletkezik kiürült, olajjal szennyezett műanyag flakon.
Ezek útja jelenleg a szemétégetőbe vezet, holott a reciklálással új, magas használati értékű műanyag termékek gyárthatók belőlük.
Ugyanakkor elkerülhető, hogy az égetéssel környezetszennyező anyagok jussanak a légtérbe, nem beszélve az égetés költségeiről.
Eljárásunkkal a begyűjtött flakonokat aprítva, majd a megfelelő adalékokkal ellátva újra feldolgozzuk. A kapott granulátumból jó minőségű műanyag termékek gyárthatók.
Figyelembe véve az újrafeldolgozás költségeit, valamint a reciklált anyag eladási árát eljárásunk alkalmazása igen jelentős profitot jelent a felhasználó számára.

Termékminta az IMN-nél megtekinthető. A szabadalom eladási ára 200.000 Euró.

   


31228. Külföldi műanyag csomagolási és tárolási megoldások szolgáltatója intézményi és üzleti területek számára gyártókat keres.
A vállalat az összes termék testreszabására szakosodott, az ügyfelek igényei és kívánságai szerint - a termék tervezésétől kezdve a logó integrálásáig, és sok vásárlójának széles termékválasztékot kínál. A cég hisz az innovációban, és egyesíti a különböző technológiai fejlesztéseket, hogy biztosítsa az ügyfelek kényelmét a folyamat minden részében. Keresett termékek: különböző papír- és műanyag termékek, például eldobható műanyag edények, evőeszközök, elvihető csomagolások, műanyag zacskók stb.


31156. Gyártót keresünk hengeres szóródobozra (200 gr töltősúly).
Ami a hengeres szóródobozt illeti, az átmérője 56 mm kell, hogy legyen.
A szórófejen hét darab 3 mm átmérőjű lyuk kialakítása szükséges.
Mennyiség 50 ezer db havonta. Minták az IMN-nél megtekinthetők.
Fontos, hogy a csomagolás rendelkezzen a szükséges OITH engedéllyel is.


31070. Ipari automatizálás, robotos alkalmazástechnika, gyártósori és egyedi géptervezés területén.

Jelen korunkban a zászlóshajó az 5 tengelyes megmunkálásra alkalmas CNC marógépeink, ahol a munkatérben már nem számít különlegesnek a 3 - 6 - 9 m-es hosszlöketek, hogy a munkatérbe besétálhat egy autó vagy annak megfelelő méretű objektum, amelyet 3D -ben be is tudunk digitalizálni.

A cégünk 1992-ben alakult. Alapítói mérnökei nagy tapasztalattal rendelkeztek az ipari automatizálás, robotos alkalmazástechnika, gyártósori és egyedi géptervezés területén.

A megalakulással egy időben a cég a németországi ISEL Automation magyarországi képviseleteként indul, mely elsősorban gravírozó gépek forgalmazását, beüzemelését, szervizelését jelentette.

Az igények azonban elmozdulnak ettől és elindul egy saját fejlesztésű vezérlő szoftver és hardver fejlesztés az összes gép és alkalmazástechnikára. Innentől az import már csak mechanikákra korlátozódik és rendszer integráció is elindul.

A munkatér méret növelése irányában jelentkező igényeket később a képviselt anyacég nem tudja kielégíteni és ekkor fordul a cégprofil a jelenlegi formájába, ahol is saját konstrukciókra tesz szert mind a mechanika, mind a hardver tekintetében.

Kialakulnak a fő géptipusok így a gravírozógépekről a hangsúly áthelyeződik a nagytáblás MDF, plexi, acryl, polikarbonát, megmunkálásra alkalmas 3 tengelyesekre, majd papír és tömítésvágó plotterek, fa és kőipari automata szerszámcserélővel rendelkező ipari marógépek következnek. Megjelennek az éveken át nagy sikerrel gyártott CNC plazmavágók is.

Jelen korunkban a zászlóshajó az 5 tengelyes megmunkálásra alkalmas CNC marógépeink, ahol a munkatérben már nem számít különlegesnek a 3 - 6 - 9 m-es hosszlöketek, hogy a munkatérbe besétálhat egy autó vagy annak megfelelő méretű objektum, amelyet 3D -ben be is tudunk digitalizálni.

Célunk, hogy a lehető legkreatívabban, az ipar széles spektruma számára elérhető áron, a legjobb CNC marógépeket gyártsuk.

Marógépeinket az ipar számos területére ajánljuk, a teljesség igénye nélkül felsorolva néhányat:
- hajó, csónak, yacht, vizijármű gyártás
- légijármű gyártás
- film és díszlet ipar
- forma és mintakészítők
- asztalos ipar
- reklám és dekorációs ipar

A technika fejlődésével, sőt időnként rejtélyesen robbanásszerű fejlődésével, a kilencvenes évek még jellemzően 2 – 2,5D megmunkálásait felváltották a 3D-s stratégiák, majd jelenünkben egyre nagyobb az igény az 5 tengelyes folyamatos megmunkálásra alkalmas marógépekre.

Cégünk az elmúlt 2 évtizedben nagy hangsúlyt helyezett az 5 tengelyes ideális konstrukció kialakítására. Így, ügyfeleink számára nemcsak jól működő, de tetszetős és praktikus kialakítású sokoldalú indexelt és folyamatos 5 tengelyes stratégiákra alkalmas marógépekkel állunk rendelkezésre. Kezelésük egyszerű, kiszolgálásuk praktikus, élettartamuk hosszú.

Örömmel várjuk ezért továbbra is kreatív ötletekkel , nagy elhatározásokkal bíró ügyfeleinket, hogy közösen sikerre vigyük álmaikat.

 

    

 

    

  

További információ  https://wp.me/p4QRvt-23P 

 


31067. Magyar cég megvételre keres műanyag alapanyag gyártót, nagykereskedőt akik az alábbi típusokat gyártják, forgalmazzák:
- Polypropilén
- Polyetilén
- Polystirol
- ÁBS
- PVC
Mennyiség típusonként: kamion tételben.


31012. Az alábbi termékekre keresünk gyártókat, beszállítókat:
Évente:
- Papír: 20.000 tonna
- Gyanták: 15.000 tonna
- Festékek: 8.000.000 liter
A szállítási feltételek: általában CFR de más feltételeket is elfogadhatunk FOB. További információ az IMN-től kérhető.
Specifikációk csak a fentieknek megfelelő szintű referenciával rendelkező gyártók, beszállítók részére hozzáférhetőek.


31010. Német cég venne hulladék gumiabroncsot, aprított, 5cmx5cm méret. Havi mennyiség 15.000-20.000 tonna.


31004. Befektető megvételre keres olyan cégeket ahol az éves hozam 6-8 % valamint az eladó tovább üzemelteti a céget. Lehet termelő fém-fa-építő-élelmiszeripari üzem vagy idegenforgalom, irodaház, stb. profil egyaránt. További információ az IMN-től kérhető.


30913. Gyártót keresünk precíziós alkatrészekre amelyeket esztergálással; marással; fúrással; menetfúrással kell elkészíteni.
Anyag : Olasz gyártmányú „ SIMONA” rúd, fekete PVC.
Felületi finomság: Fényes; a forgácsolási nyomok nem láthatók.
Darabszám: modellenként 20-20 db. Műszaki rajzok az Intercontact-tól kérhetők.


30910. Német cég megvételre keres:
- LD, PP, PVC műanyag fólia
- PP EPDM darálék
- HDPE tejesüvegek
- PVC darálék
- PP darálék, színes
- Stretch film, bálában


30903. Dubaiban működő kereskedelmi cég venne G4 típusú (előszűrő) és HEPA 10-14 típusú légszűrőket.


30902. Osztrák cég gyártó partnereket keres az alábbi termékekre:
- Műanyagtasakok (LDPE) táskafüllel vagy hurokkal.
- Papírtáskák lapos fogantyúval, csavart papírzsineggel, exkluzív táskák celofánozással, megerősített széllel, a táskák alja is megerősített


30897. Angol cég megvételre keres:
-
Műanyag vízvezeték csövek, szerelvények
- Lámpatestek különböző célokra, lámpák
- Szaniterek fürdőszobákhoz és konyhákhoz


30887. Német cég használt motorolajat venne nagy mennyiségben. A következő hulladék kódok: 13 01 10 13 02 05 * 13 02 06 * 13 02 08 * 13 03 * 07 keverék mindet. A víztartalom legfeljebb 5%, nincs PCB és a klór tart.nem haladja meg 0,1%. Mennyiség ezer tonna havonta, folyamatos beszállítás.


30881. Gyártót keresnek műanyag raklapra. Mennyiség 30.000 db. Szállítási határidő 4 hónap, árajánlatot ab work telephelyen kérik megadni.


30860. Magyar cég gyártót keres az alábbi termékekre:

3000 ml flakon opálszínű
Anyaga: PP
Súly: 110 gr
Magasság: 320 mm
Szélesség: 160 mm
Igényelt mennyiség 1500 db (első körben)

3 literes flakonhoz kupak
Öblítős méregzöld kupak
Igényelt mennyiség 800 db (első körben)

      


30855. Gyártót keresünk műanyag hengeres szóródobozra (250 gr töltősúly). Ami a hengeres szóródobozt illeti, az átmérője 56 mm, míg magassága 190 mm kell, hogy legyen.Fontos, hogy a csomagolás rendelkezzen a szükséges OTH engedéllyel is.

A kért termék:
Szórótetős kombidoboz , kas. alumínium fólia béléssel , ónozott-lakkozott acéllemez alsó záróelemmel ,polisztirol felső szórótetővel. A mérete 56*190 mm. Mellékelünk egy-egy képet a záróelemről, ill. a szórótetőről.

Mennyiség (havi):
- 75.000 db,
- 150.000 db,
- 225.000 db felett

További elvárások az ajánlatban:
- címkézés (legalább 4 színnel nyomtatott bevonóval kasírozva),
- paritás: gyártó telephelyén,
- logisztikai adatok: karton, EUR raklap, stb.
- fizetési feltételek,
- az ajánlat érvényessége,
- a szükséges szerszám megnevezése, költsége,
- záróeszköz: a gyártó tud-e a részünkre olyan eszközt biztosítani amellyel a szóródobozt mi magunk lezárhatjuk töltés után?

Megjegyzés:
- Az árajánlatot darabszámban kérjük megadni a fent megjelölt havi mennyiség figyelembevételével!
- Az árajánlat legyen teljes körű, azaz foglalja magában az összes elvárásainkat mint pl. a címkézést!
- A eddig legjobb ajánlatunk szerint, a gyártó díjmentesen biztosítana nekünk egy ún. záróeszköz amellyel mi magunk tudnánk zárni a terméket, azaz felrakni rá a záróelemet töltés után. A szerszám kapacitása 2000 db/nap.

Bármilyen további kérdése és/vagy megjegyzése lenne a fenti ajánlatbekérésünkkel kapcsolatban, állunk rendelkezésükre!
 


30852. Lengyel cég vásárolna folyamatosan műanyagipari hulladékot. ( PE fóliák, PP filmek, poliészter, polipropilén )

A cég hulladékkezelő vállalat, mely reciklálással foglalkozik
Előnyös áru beszállítása tekercsben, illetve termelési hulladékok, 5 tonna tételekben.
Ez a vevő tehát egy újrahasznosító és kereskedelmi társaság. Gyárt és közvetlen eladja a saját termelésű szemetet zsákokat.
Üzleti ügyfelek, valamint a viszonteladók a világ minden tájáról kapcsolatban vannak vele.


30840. Német vállalat keres gyártót PVC és alumínium ajtókra hosszú távon történő beszállításokra.

 

A vállalat az egyik vezető szolgáltató a német piacon. Az általuk forgalmazott PVC és alumínium ajtók / pár fotó.

 

A követelmények jövőbeni szállítókra vonatkozóan:
- Nagy tételben jó ajtók versenyképes áron
- Megbízható logisztika
- Német nyelvű kapcsolattartó

További információ az Intercontact-tól kérhető.


 

30834. Nemzetközi kockázati tőkebefektető társaság megvalósításra váró projekteket keres amelyek új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

 


Befektetési stratégiája olyan kiemelkedő növekedési potenciállal bíró - innovatív IT és technológiai - a kezdő ötletnél előrehaladottabb, üzletileg ígéretes és jelentős piaci potenciállal bíró projektek növekedésében, továbbvitelében részt venni már bizonyított és elkötelezett menedzsmenttel és szakmai partnerekkel együtt, melyek egyedülállóak a piacon.

 

     

 

Intelligens technológiák:

- Különleges anyagok, korszerű anyagok, modern anyagtechnológiák
- Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiák
- Tiszta és megújuló energiák
- Fotonika, lézertechnológia
- Bionika
- Elektronika és félvezető-technológia
- Korszerű szénhidrogén technológia
- Építőipar, építőanyag-technológiák
- Fa- és bútoripar innováció
- Egészséges és helyi élelmiszerek
- Infokommunikációs technológiák és szolgáltatások

 

     


További információ az Intercontact-tól kérhető.


30824. Megvételre keresnek használt vagy új flakonfúvó gépet az alábbi paraméterekkel.
CHODOS
Tipus 004728 M004
Minden alkatrész ha van
Extruder fejek
Csiga
Hajtómü
Forma mechanizmus
Forgató henger
MOOG falvastagság szabályzó


30829. Magyar műanyagipari gyártó cég ajánl szabad kapacitást.
A cég extrúziós flakonfúvással foglalkozik. A 100 ml-től a 3000 ml-ig tudnak gyártani jelenleg. HDPE és PP anyagból dolgoznak, a kívánt színben.
A termékek háztartási és vegyi áruk csomagolására alkalmasak.
A flakonokat megfelelő kupakkal el tudják látni amennyiben szükséges.
Jelenleg havi 500-800 ezer flakon gyártására a mérettől függően szabad kapacitással rendelkeznek.
Reméljük hogy a társaság tevékenysége felkelti a vevő, megrendelő partnerek érdeklődését és lehetőség lesz árképzésük és rugalmas kiszolgálásuk bemutatására, bizonyítására.
További információ az Intercontact-tól kérhető, minták megtekinthetők.

       


30819. Magyar cég megvételre keres 1 db gépsort flakontöltésre, minden része automata, mely tölt, kupakoz, és címkéz is egyaránt. Légyeges hogy minden méretű flakont lehessen vele tölteni. Valamint l db automata szitanyomó gép flakon szitázására. Új és használt technológia lehet egyaránt. További információ az Intercontact-tól kérhető.

   


30815. Osztrák cég venne  préselt hulladék PET palackokat újrahasznosítás céljából, nagy tételben folyamatosan.


30811. Magyar cég megvételre keres HDPE mesterkeverék gyöngyház fehér alapanyagot flakon gyártáshoz éves szinten folyamatosan, nagy mennyiségben.


30809. Német cég venne csomagolóanyagokat: nejlon dobozokat, tasakokat, műanyag poharakat tetővel .
Pohár tetővel: élelmiszerek csomagolásához (pl. olívaolaj), méret: 125 ml, 250 ml, 300ml 500 ml.
Anyag: PP 05, élelmiszerbarát, újrafelhasználható.
Nejlon táskák füllel, élelmiszer szállításához.
Táskaméret: 28x14x48, extra erős, normál, átlátszó, fehér.


30804. Gyártó cég HDPE BS 501/17 granulátumot venne nagy mennyiségben.


30796. Ausztriában működő vállalat masszás deszka és építőelemek gyártására keres partnert.
A cég egy osztrák start-up, magas minőségű masszázs berendezéseket fejleszt.
A munkahely egészségügyi befolyásolásának szakszerű megértése lehetővé teszi a cég számára fejlett és innovatív termékek fejlesztését a hát pihentetésére modern technológiák és kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Az egyik legfontosabb elem itt a gyártókkal egy hosszú távú, partneri kapcsolat.
A masszázs berendezések falra szerelhetőek, magasságuk állítható és irodákban, szállodákban, golf klubokban, stb. használhatóak fel. Két masszázs egységből áll, egy-egy a felső és az alsó hát számára és anatómiailag a háthoz igazított.

Beszállítókat keresnek a következő termelési lépésekhez:
- Műanyag mélyhúzása (ABS)
- A műanyag belsejének párnázása (hasonló egy autóülés kárpitozásához)
- Mechanika és elektronika a masszírozó egység meghajtásához (fogaskerekek, fogaslécek, hajtóműves motor, vezérlés, áramellátás, áramkör, stb.)
- Fából vagy fémből készült alaptest összeszerelése (a fent említett alkatrészek összeszerelése)
Akár egy olyan céget keresnek, amely ideális esetben a teljes masszázs berendezést képes legyártani.


 


30736. Német cég magyar gyártókat keres az alábbi termékek beszállítására:
- konyhai egyszerű eszközök fémből, fából, műanyagból, élelmiszertárolók, vágódeszkák, kések
- konyhai edények, serpenyők, grillezők
- takarítóeszközök
- háztartási eszközök tárolók, fogasok
- háztartási gépek
- világítótestek.


30731. Sürgősen keresünk aprított autógumi kockákat 6x6x6 cm folyamatos szállítással heti 40-80 tonna.


30728. Magyar cég megvételre keres PE / HDPE transzparens és vegyes színben darálékot és regranulátumot. Az ideális folyás index 6-8 között van. A cég rekeszek, ládák stb. fröccsöntésével foglalkozik. Heti 2-3 t. az átlagos anyagmennyiség.


30700. Kínai Nemzetközi Fejlesztési és Beruházási Társaság megvételre keres eladó bezárt vagy ideiglenesen nem működő erőműveket, cukorgyárat, bármilyen működőképes élelmiszeripari gyártó bázist, növényfeldolgozó üzemeket, fa és fémipari komplett gyártó gépsorokat, technológiákat, stb. További információ az Intercontact-tól kérhető.


30683. Magyarországi cég műanyag granulátum gyártásával foglalkozik. Olyan beszállítókat keres akik folyamatosan tudnak műanyag hulladék alapanyagot részére biztosítani. Havonta 30-40 tonna granulátumot tudnak előállítani. Árajánlatban kéri megadni : mekkora mennyiségben és milyen árban, valamint szállítással vagy anélkül tud a partner alapanyagot részére eladni.


30669. Dél-afrikai cég keres befektetés céljából új vegyipari termékeket, szabadalmakat, termékcsoportokat a meglévő hatalmas piacaira Dél-Afrika és Afrika térségébe. A cég jelenleg is beszállít vegyi tisztítószereket  kormányzati szervek és a magáncégek számára. Szintén keresnek partnert gumiabroncs gyár létesítésére.


 

30564. Saját fejlesztésű energiatakarékossági, biztonságtechnikai, egészségügyi, közlekedési találmányok, megoldások értékesítése !
Befektetők részére keresünk elsősorban közvilágítási rendszer modernizálásához, energia takarékos működtetéshez, szoftver vezérelt üzemeltetéshez és biztonságfelügyeleti megoldások kialakításához kizárólag saját tulajdonú fejlesztéseket, találmányokat.
Mindezek mellett érdekes lehet minden olyan fejlesztés, mely központi témáját tekintve kapcsolódik a biztonságtechnikához, az egészségügyhöz, a közlekedéshez, kiemelten a repüléshez.

 


 


 

30649. Francia cég több mint 30 éve forgalmaz háztartási termékeket, hálózata kb. 400 üzlet Franciaországban és külföldön. Az új beszállítói partnerektől termék katalógust kér az első ütemben konkrét éves mennyiség valamint ajánlati ár megjelöléssel.

 

 


 

30647. Lengyel cég venne nátrium-földpátot, nyersanyag kerámiaipari gyártáshoz. Több gyár részére nagy mennyiségben vásárolnak folyamatosan.

 


 

30644. Bulgár cég venne 70 tonna kalcium-kloridot nagy tételben.

 


 

30640.Üzleti lehetőségek Indiában tengerentúli vállalkozásokra. Keresünk üzleti partnereket akiket konzorciumban érdekli a termékeiket legyártatni Indiában. Következő ipari szegmens: gépkocsik, autóipari alkatrészek, repülés, biotechnológia, vegyi anyagok, gépek, elektromos gépek, elektronikus rendszerek, élelmiszer-feldolgozás, informatika, bőr, média és szórakoztatóipar, bányászat, olaj és gáz, gyógyszerészet, kikötők, vízi közlekedés, vasút, megújuló energia, utak, autópályák, textil és ruha, hőerőmű, turizmus és vendéglátás, wellness.

 


 

30638. Izraeli cég nátrium-szulfidot venne.

 


 

30629. Műanyag hulladékok eladók évi kb. 1.000 -1.400 tonna mennyiségben.

A műanyag hulladékok alapvetően tasakokra/tömlőkre és laminátumokra bontódnak.

Ezek nem tiszta PE, HDPE, LDPE, PP hulladékok, hanem társított, többféle anyagi összetételű műanyag fólia hulladékok.

Tasakok: teljes mennyiség 60 %-a

Összetétele:
Non PVDC (PE) 5 %
PVDC 95 % (PE+VDC+PE + PP vagy PA)

Laminátumok: a teljes mennyiség 40 %-a

OPET+PE 44%
OPET+PP+PE 32%
OPP+PE 7%
PA+PP 4%

A tasakok 95 % tartalmaz PVDC-t, átlagosan 3-4%-ban.

A rövidítések jelenései angolul:
PE: polyethylene (therephthalate)
PP: polypropylene
PA: polyamide
PVDC: polyvinylidene-chloride
OPET: oriented polyethylene therephthalate
OPP: oriented polypropylene

Mintát tudnak biztosítani a hulladékokból!

 


 

30606. Osztrák cég megvételre keres 1.000 darab  20 literes UN-es polietilén kannát kék, zöld vagy piros színben, kupakkal. Termék lapot és logisztikai adatokat kér az árajánlattal együtt megadni.

 

 


 

30562. Lengyel vállalat professzionális ipari tisztítószerek gyártását végzi, keres forgalmazó cégeket. Termékek: Ipari tisztítószerek. Autómosó tisztítószerek. Irodai tisztítószerek. Éttermi tisztítószerek.

 


 

30561. Kínában működő nagyvállalat európai partnereket keres. ABS hulladék és használt Cu / Ni fémhulladék. Szeretnének importálni ABS hulladék, rozsdamentes acél, réz hulladék, nikkel fém, hulladék elektromos gépek és hulladék autóalkatrészek, stb. nagy tételben Kínába.

Szektor: Építőipar, elektronika, kereskedelem, fémmegmunkáló előállítás és feldolgozás, bányászati / alapanyagok, környezetvédelmi / klímavédelmi, veszélyes hulladékok ártalmatlanítása. Műanyag és Gumi, Színesfémek, melléktermékek, hulladékok ártalmatlanítása / Újrahasznosítás

ABS-hulladék és réz / nikkel törmelék, fémhulladék.

Az 1994-ben alapított, mi Group benne van a top 500 vállalatok közt, a konglomerátum több iparágban vezető pozícióját uralja az ingatlan és az erőforrás-ipar, két tőzsdén jegyzett társaságok Real Estate Co. és Electric Co. A csoport éves bevétele RMB 53.6bn (EUR 7.6bn), adózás előtti eredménye az RMB 3 milliárd (EUR 425mn) és a teljes vagyonát RMB 60 milliárd (8,5 milliárd euró) a 2014 bevétele RMB 100 milliárd (EUR 14.2bn).     A. bevételi és eszközök 2016 évre előirányzott  fejlesztések révén a meglévő iparágak valamint a fúziók és felvásárlások által új projektek és külföldről új gazdasági kapcsolatok fejlesztése a cél.

 

 


 

30547. Lengyelországi tanácsadó cég ajánlja szolgáltatásait. Cégek külföldi kereskedelmi fejlődésének, export tevékenységek támogatása, támogatás nyújtás cégek számára uniós támogatás elnyeréséhez, komplex egyénre szabott szolgáltatások.

 


 

30543. Szófiában működő cég venne motorolajokat : ELF, TOTAL, GM, CASTROL, BMW.

 


 

30539. Megvételre keresnek több országból is nagy tételben folyamatosan műanyag hulladékokat.

- PET-palackok egészben vagy aprított PET palackok.

- HDPE fólia (műanyag zsugorfólia és vegyes nyújtható műanyag fóliák)

- Műanyagok ABS, PA, PP, PS, PVC rugalmas és merev ...

Kötelező feltételek:

 -  Anyagok tiszta és nem szennyezett.

 -  Csomagolás tömörített bálák.

  - Minimális mennyiség: 20 tonna per FCL ugyanabból az anyagból.

Árajánlat: FOB vagy EXW.

További információ az Intercontact-tól kérhető.

 

     

 


 

30534. Lengyelországi nagyon kedvező üzleti lehetőség piacbővítésre.

A lengyel cég tulajdonában van egy 35 ha nagyságú szántó és ipari ingatlan. Az ingatlanon több épület található, melyeket lehetőség van különböző áruval feltölteni, vagy szolgáltatást, gyártást lehetne bennük végezni. Természetesen van víz, (saját kúttal), gáz, áram (2-2500 kw szabad kapacitás) és belső derítővel a csatornahálózat van kiépítve az infrastruktúra.

A cég kapcsolati köre nem csak EU-ban, hanem a volt szovjet államokban, Ázsiában és Afrikában is található.

A lengyel cég a magyar féllel megállapodik a termék, áru, technológia kiválasztásában, tehát csak azt a terméket veszi át amit megfelelőnek talál a piacra való értékesítésre.

További információ az Intercontact-tól kérhető.

 

              

 


 

30528. Lengyel cég műanyagipari cső és alkatrész gyártó gépeket, berendezéseket kínál. Saját gyártmányok és felújított egyaránt,  nagyon kedvező árakon.

 


 

30525. Bolgár cég  háztartási cikkek és lakberendezés  terén keres új  beszállító partnereket az együttműködésre. Saját elosztó hálózatán keresztül forgalmaz országosan.

 


 

30496. Olajszármazékok, vegyipari termékek eladók.

Petróleum Origin: Oroszország

Bitumen Grade 40/50. 60/70 és 80/100

5542-87 Cseppfolyósított Földgáz (LNG)

CST-380/180 Gázolaj

93 Oktánszámú Benzin

Orosz D2 - Diesel (dízel) LO.2-62 Gost 305-82

Pakura-100 Gost 10585/75 / 99

Kerozin Colonial Grade 54 (Jet Fuel) JP54

Aviation Jet Fuel A1 - 91/91

D6 - Gázolaj (Diesel)

Orosz Export Blend nyersolaj GOST 51 858-2002 (REBCO)

Orosz Export Blend nyersolaj GOST 9965-76 (REBCO)

Karbamid műtrágya 46% szemcsézett

Karbamid 46% granulátum

 

 


 

30493. Német cég megvételre keres műanyag hulladékot nagy mennyiségben : EPS, PP, PET, HDPE, PC / ABS, PPE, PPO . Minden típusra a szállítható   maximális havi kapacitás valamint az ár közlését kéri.

 


 

30482. Műanyag fröccsöntéssel és  extrudálással foglalkozó gyártó cégek  jelentkezéseit várják! Francia vállalat több mint 10.000 m2  bázison  -  műhelyek, raktárak és irodák -  több mint 120 alkalmazottal működik. Piacvezető az árukínálók, bemutató pultok, információs  rendszerek és ártáblák, merchandising, bolti információs termékek beszállítása terén az  áruházak, üzletláncok, boltok számára. Ezekre a termékekre keres megbízható és jó minőséget produkáló műanyagipari gyártó beszállító partnereket.

 


 

30462. Svéd cég beszállítókat keres éttermek, étkezdék, iskolák részére - tányérok, tálak, csészék, stb - minőség HORECA.

 


 

30448. Keresünk gyártót, beszállítót benzinszűrőkre : kis-közép-nagy kat. szgk. valamint tehergépjárművekhez. Az autók euro 3 vagy régebbi típusúak.

Közel-keleti nagyváros: méret 700 km2 - 16 millió ember -  300 km autópályája van csak a városon belül - a járművek kora régi. Naponta kb. 8-8,5 millió jármű van a városi forgalomban, ( autó – motor – tehergépjármű - autóbusz ) és ez csak egy város az adott országokon belül. Mintákat, angol nyelvű cégismertetőt, gyártói árajánlatokat kérünk főbb típusonként az éves gyártási kapacitások adataival megadni.

 


 

30437. Megvételre keresnek külföldi vevők, befektetők profilváltás miatt eladó, használaton kívüli de még mindig jól működtethető gyárakat, komplett technológiákat, és gépeket mindenféle ipari profilban.

 

- Kérnek egy technológia leírást.

- Hol és milyen területen alkalmazható.

- Milyen gépek, darabszám, évjárat, állapot.

- Betanítás, beüzemelés, alkatrész, szerviz.

- Fotók: gyártó csarnok, gépek, termékek

- Eladási ár  Euro vagy USD.

 

 

További információ az Intercontact-tól kérhető. Csak a tulajdonosokkal tudunk érdemben tárgyalni.

 


 

30420. Tisztelt  Üzleti Partnerek!

El akarják eladni a használt fémipari  megmunkáló  gépeket, alkatrészeket, szerszámokat?

Akkor küldjék el nekünk róluk a képeket, adatokat és a kért árakat.

 

Mi egy nagyon egyszerű, őszinte és átlátható elv alapján működünk:

- Ingyenes értékelése a gépeknek a piacon.

- Közvetítés  közvetlenül a végső vevőnek, anélkül, hogy kettős jutalék, értékesítési költségek, dupla szállítási költségek, és tárolási költségek lennének.

- Fair jutalékok a  kapott vételárból.

- Nincsenek  többlet költségek - ingyen marketing (csak ha sikeres az üzletkötés akkor van  jutalék )

- Nem  kell kizárólagos szerződést  kötni velünk, a gépeket  az eladó bármikor más vevőnek értékesítheti. Próbálják ki velünk !

 

     

 

Vermittlung von Blech- & Metallbearbeitungsmaschinen, Verkauf von Ersatz- & Verschleißteilen.                                                                                                                        

Sehr geehrte Damen und Herren.                                                          

Sie möchten Ihre gebrauchte Blech- oder Metallbearbeitungsmaschine verkaufen?

Dann schicken Sie uns Bilder, Daten und Ihre Preisvorstellung.

Wir arbeiten nach einem ganz einfachen, ehrlichen und transparentem Prinzip:

- Kostenlose Bewertung ihrer Maschine auf dem aktuellen Markt

- Vermittlung direkt von Ihnen zum Endkunde, ohne doppelte Abbau- und Aufbaukosten, keine doppelten Transportkosten und keine Lagerkosten

- Faire Provisionen von des erzielten Verkaufspreises

- Keine weiteren Kosten - kostenlose Vermarktung (erst bei Erfolg wird die Provision fällig)

- Keine Vertragsbindung an uns, sie können Ihr Maschine jederzeit anderweitig verkaufen.

Probieren sie uns aus !

 

Dear  Business  Partners                                                                          

You want to sell your used machine? Send pictures, informations and your price to us.

 

We operate on a very simple, honest and transparent principle:

- Free evaluation of your machine on the actually market just in time

- Mediation by you directly to the end customer, without double mining and construction costs, no duplicate transport costs and no storage costs

- Fair commission of the sale price obtained

- No additional costs - free marketing (only when success is due the commission)

- No contracting to us, you can sell your machine at any time otherwise.

Try us !

 


 

30418. Francia cég gyártót keres  papír és műanyag élelmiszer csomagoló termékekre (zacskók, dobozok, tasakok, stb).

 


 

30415. Francia cég gyártót keres  polipropilén és polietilén zacskókra csomagoláshoz, valamint papírzacskóra ipari csomagolásra  liszt, cement, szén, stb, nagy mennyiségben 5 és 50 kg, hatszögletű.

 


 

30411. Dél-afrikai vállalat megvételre keres:  nátrium-pirofoszfát és nátrium-hidrogén-karbonát , 1 konténer FCL 20.  Öko-TEX Standard 100 1. osztály szerint.

 


 

30410. Francia cég gyártót keres  PVC  szellőző alkatrészekre (csövek,  könyök, idomok és tartozékok ) 20.000 m / év.

 


 

30399. Ciprusi cég  venne folyékony bioüzemanyagokat 25-30 tonna tételekben.

 


 

30396. Bulgár cég vásárolna nátrium szilikát alapanyagot nagy mennyiségben.

 


 

30390. Lengyelországi gépgyártó vállalat PET palack gyártására alkalmas gépeket készít.

Az alábbi termékeket ajánlja kedvező árakon:

Stretch Blow fröccsöntő gépek.

Blow Modulok PET, PE, PP.

Injection Öntőforma.

Injection Öntőforma - kupakok és záró elemek.

Grafikai és művészeti designok új csomagolás minták.

Teljes sorok - új és használt.

 


 

30369. Szlovákiai vegyipari cég magyar kereskedelmi és felhasználó partnereket keres. A cég szilikon olajakat és emulziókat, korózió gátlókat, szilikon adalékokat  és más vegyi árukat gyárt.

 


 

30358. Vegyipari szabadalom és termékcsalád tovább fejlesztéséhez befektetőt keresnek gyors megtérüléssel.

 

   


 

30345. Cseh cég venne polietilén granulátumot színtelen  vagy fehér színben nagy mennyiségben, 4-500 tonnát folyamatos szállítással.

 


 

30341. Arab vállalat az alábbi petrol termékeket kínálja értékesítésre:

1- fuel oil

2- paraphin wax

3- naphta

4- bitumen

5- sulphur

6- heavy end

7- white spirit 402

8- urae

9- base oil sn-500&150

10- meg

11- pvc

12- gasoil

13- lab

14- normal parafhin

15- pp

16- pe

17- pe wax

18- tiner

 

A termékek árát a tőzsdei árai határozzák meg. A szállítási feltételek egyediek. Kérésre a termékekről specifikációt küldenek.

 

 

 

 


 

30324. Prágai cég venne nagy tételben polietilén granulátumot.

 


 

30314. Szlovák műanyagipari cég vásárolna újrahasznosításra PET palackokat bármilyen színben havonta több száz tonna tételben.

 


 

30286. Magyar cég venne BIG BAG zsákokat. Teherbírás: 1.000 kg  - 100 kg - 25 kg. Lehetőség szerint töltő és leeresztő nyílással Többrétegű , ne eressze át  a port, mert  ipari gyártásból keletkezett korom lesz benne, ami nagyon könnyű púderes anyag

A darabszám attól függ hogy a 3.500 tonna kormot milyen egységekbe kell porciózni Lehet használt zsák is, de jó minőség kell, nem lehet rajta legkisebb sérülés, szakadás sem a benne szállítandó korom miatt.

 


 

30279. Német kereskedelmi és telepítő vállalat keres megbízható gyártókat PVC, alumínium és fa ablakok, ajtók beszállítására. A cég 15 éve működik, stabil és folyamatosan növekedő. Jelenleg eladási és telepítési hálózata már 250 értékesítési ponton van jelen az ablakok és ajtók profilban Németországban.

 

 


 

30222. Hosszú távú beszállítás, kiváló üzleti lehetőségek !

Német piacvezető cég keres olyan jól felszerelt lakatos üzemeket, amelyek részére a fém asztal és ágy lábakat, bútoralkatrészeket, háztartási eszközöket, rácsos ruha és kefe tartókat, fogasokat, 3 részes forgatható ruhatartó állványokat, tartozékokat nagy tételekben képesek legyártani.  Műanyag öntő üzemeket is keres, szintén tartozékok gyártására. Minták a legyártandó termékekről rendelkezésre állnak, bővebb információ az Intercontact-tól kérhető.

 


 

30137.  Magyar befektetők jól prosperáló, nyereséges cégeket vennének.
 Keresünk olyan termelő nyereséges cégeket melyek  gyártást és forgalmazást folytatnak,  és át kívánják adni tevékenységet.
 Nem csak a fa és fémipar érdekel bennünket, hanem lehet más iparág is, pl. csomagolóipar, műanyagipar.
 A cégek fontos, hogy tovább működtethetőek legyenek és legyenek olyan alkalmazottak akik a helyi irányítást ( term. irányítást ) eltudják végezni.
 A kereskedelem területe sem kizárt, de elsősorban termelő cégeket vásárolnánk.
 A cég értéke 50-60 millió Ft körül legyen.
 Bízunk a sikeres együttműködésben.

 
   

 


 

30112. Cseh cég gyártót keres raklapos tételben LDPE táskák beszállítására.

Az összes  LDPE táska logózva kell legyen.

Méret: 46 x 50 + 4 cm.

Csomagolás: 500 db egy dobozban, 52 doboz egy raklapon.

Rendelés: 15 raklap, különféle motívumok a táskákon.

Rövid Céginformáció:

A nyugat-csehországi régióban működő cég több mint 20 évvel ezelőtt alakult. Üzleti tevékenysége elsősorban ellátásra, beszállításokra fókuszálódik a  csomagolóanyag üzletek, az élelmiszer feldolgozó üzemek és gyárak részére.

Fokozatosan rekonstruálta a korabeli majorságot, saját iroda terület mintegy 1.000 m2-es, valamint bővítette vállalat ellátási csomagolására készült termék választékát számos anyagból ( HDPE , LLDPE , LDPE , polipropilén , AL , MDPE , PS , és a papír) .

A 2004 év folyamán  a cég épített  saját benzinkutat, nyitott egy újonnan épült modern áruházat, berendezett egy raktár bázist amely a teljes kapacitása 500 raklap árú helyben.

A cég megszerezte az ISO 9001  tanúsítást is ebben az évben .

 

Jelenleg már nem csak a vállalat által előállított saját termékeket forgalmaz - például bizonyos típusú táskák -  hanem a cseh és európai országokból a külföldi gyártókét is közvetlenül több éve. Ez az együttműködés eredményezte számára az egyik legerősebb pozíciót a műanyag csomagolóanyagok piacán.

 

A profi képzett személyzet, valamint a jelentős saját autópark révén tudja biztosítani a gyors  áruszállításokat közvetlenül az ügyfelek számára az egész Csehországban és egyes EU-országokban.

Ma már a cég szállít : teljes körű csomagolóanyagok, kis és a nagy táskák, fóliák különböző szélességben – vastagságban - méretben, és anyagok az üzleti és háztartási használatra (ragasztó és speciális szalagok, csomagolófóliák )

 

További információ az Intercontact-tól kérhető.

 

30083. Ausztriában működő cég venne nagy tételben folyamatosan  PET palackokat, szüksége lenne a következő információkra:

 

Rakodási súly, mennyi tonna / LKW.

Milyen mennyiségről beszélünk / hónap / év.

Egyszeri szállítás vagy folyamatos.

Ha különböző szinekben is van / sárga, kék, zöld stb./ szortírozva ezek mennyisége ?

Természetesen a telepi ár mindig szükséges: Euró /tonna.

Körülbelüli elhozatali hely ? Nekik szükséges a várost tudni a kalkulácóhoz.

 

Van egy kiépített hálózata ahol  az ügyfelek és a szolgáltatók ( újrahasznosító cégek és más üzleti partnerek ) a magas színvonalú ügyfélkörbe tartoznak. Beszállítóik a legnagyobb vegyi vállalatok a világon (  pld. a BASELL , a Borealis , stb. ). Nem csak PET  hanem a további műanyagok vételében és eladásában  is érdekeltek.

 

Eladás – vétel :

 

Re -granulát

PP, PE , PS, ...

 

• Mesterkeverék

különböző színű

 

• Őrölt anyagok

PP, HDPE, LDPE , PS, ABS, PC , ...

  

• Por

EPS NT Ware

natur és színes

 

• Fóliák, préselt bálákban

LDPE 98/2 , LDPE színes , LLDPE natúr

 

• Fóliák tekercsekben

PP, LDPE , PET, ...

 

• Egyéb bálák

PP – vödrök, préselt bálák

Big- Bag, préselt bálák

Hordó, préselt bálák

 

• HDPE tömörített

pl. fújt üveg

PE palackok

 

• LDPE

 

• LLDPE

pl. stretch fólia

 

• PMMA

Műanyag lemez

 

• PS

pl. műanyag tálcák

 

• PC

Csomagolások, eszközök, műanyag tányérok, lámpák

 

• PA 6

pl. textil szálak

 

     

 

A fenti újrahasznosításra alkalmas műanyagok adás-vételi ügyleteknél megállapított árai megegyezés tárgyát képezik. Éves keretszerződések is köthetők.  Kérjük küldjön információt a rendelkezésre álló készletekkel, továbbá ajánlatot a fuvarviszonylatokkal kapcsolatban

 

További részletes információ az Intercontact-tól kérhető, közvetlenül a külföldi, főként Nyugat-Európában piacvezető cég tulajdonosával vagyunk kapcsolatban. A cég nem csak az EU hanem már a kínai piacokon is érdekelt.

 

Technikailag áttekinthetőbb információ  a csatolásban. Csak valós, meglévő áruval, és leinformálható piaci háttérrel rendelkező cégek, vállalkozások export-import üzleti ügyeivel tudunk érdemben foglalkozni.

 


 

30081. Magyar cég a következő méretű PP zsákokat keresi megvételre.

 

450x600x34 gr/db  ( szájszegett mindegyik )

450x800x44 gr

500x800x50 gr

500x900x63 gr

520x1000x70 gr

560x950x65 gr

560x1100x75 gr

560x1150x78 gr

 

500x800x70 gr/db Laminált Polipropilén zsákok.(bevonatos)

500x900x80 gr

600x900x88 gr

560x1100x107 gr

 

Big-Bag zsákok:

90x90x140-es, 160-as,185-ötös, felsőtöltésű, alsó ürítésű, és a 4 fül .

Folyamatos szállítás esetén, egyöntetű színűk a hevederek, varrás, fül.

Árajánlatot a fizetési feltételek közlésével kéri megadni a fenti összes termékre.

 


 

30068. Német cég gyártót vagy beszállítókat műanyag cikkekre az alábbiak szerint: virágcserepek, locsolókannák szobanövényekhez, lemezek, csészék, dobozok levesekhez és piknik ételekhez, kenyér kosarak. Mennyiség: 1 kamion havonta. Árajánlatokat a fotókkal kéri megadni.

 


 

30066. Vietnámba keresnek használaton kívüli, de még mindig jól működő gyárakat, komplett technológiákat, és gépeket mindenféle ipari profilban.

 

 


 

30065. Német cég megvételre keres nyers tisztított repceolajat (CDRO, DIN 51605)  biodízel előállításra, mintegy 12.500 tonna havonta, Rotterdam vagy Hamburg paritáson. Érdekelt a hosszú távú szerződésben. Kérik, csak a komoly, és valós ajánlatokat megküldeni.. Valamint megvételre keres még napraforgó olajat emberi fogyasztásra 1L-Pet-palack, a 5000 MT havonta.

 


 

30064. Lengyel cég építőanyagokat keres, stabil beszállítókat. Szigetelő anyag : PU hab - ragasztó - padló - tető membránok. Építőanyag :  üveg, kerámia, építőanyagok (cement, habarcs, stb.), festékek, lakkok, pigmentek.

Mint nagykereskedők főként a jól ismert márkákat kínálják, mint például: Knauf gipszkarton, a SWISSPOR, Siniat, Braas, Roben, gyors, Baumit, Ceresit, Soudal, Hammerite, Sigma, BASF, Schomburg, Caparol, Ytong , Isover, Paroc, Sika, Ursa, Dörken. Ezen kívül, van saját közlekedési vállalatuk, így képesek szállítani Európa bármely országából. Most főleg keres  új, stabil építőanyag beszállítókat.

 


 

30063. Német cég  fő profilja műanyag és gumi hulladék ártalmatlanítása / újrahasznosítás. Megvételre keres HDPE hulladékokat. Lehet ömlesztve, bálákban, őrlemény, a közvetlen vásárlás EXW vagy CPT Németországban és Európában történik.

 


 

30062. Athéni cég vásárolna ipari karbantartó termékeket: ápolószerek, kenőanyagok, epoxi paszta. A cég 10 éve közvetlenül szállítmányozó az ipari ápolószerek ( korróziógátló, kenőanyagok, FDA kenőanyagok, epoxi gyanták, tömítések, PTFE szalagok, tisztítószerek stb.) termék körében.  Kulcsfontosságú partnerei a nagy ipari létesítmények, mint például: DEH (erőművek), a Hellenic Petroleum (finomítók), Unilever, cementgyárak, stb.

 


 

30061. Német cég sűrített hungarocell hulladék újrahasznosítással foglalkozik. Keresnek olyan új partnereket, akik képesek arra, hogy nagy mennyiségű újrahasznosítható polisztirolt beszállítsanak hosszútávon a részükre. Valamint keresnek még  használt PET palackok újrahasznosítására egy hosszú távú együttműködést.  A PET palack recikláló gyár egy havi újrahasznosítási kapacitása 2.000 tonna.

 


 

30056. Lengyel cég folyamatos beszállítót keres préselt PET palackokra fehér, színes és mix palackok, nem újrahasznosított anyagok. Mennyiség 1.000 tonna havonta.

 


 

30048. Holland cég közel egy évtizede biodízel gyártással foglalkozik, gyártó bázisuk az egyik modern biodízel előállító létesítmény Európában.

Az alapanyag / növény , FAME ( Faty -metil-észter ) a termelt használt sütőolaj ( UCO ) , megfelel az európai EN 14213.

Gyárt mintegy 80.000.000 liter biodízelt évente. Ezen kívül aktív kereskedelmet végez UCO és biodízel más gyártókkal .

A biodízel termék  ISCC EU és ISCC DE minősítésű. Fő piacuk Észak - Nyugat-Európa. Ezekben a térségekben már több városban is teljesen átállt az ottani taxi hálózatok zöme a biodízel üzemanyagra.

Jelenleg keresik a további üzleti lehetőségeket a biodízel értékesítésre más piacokon is rövid és hosszú távon egyaránt..

Taxi hálózatok, közlekedési vállalatok, szállítmányozási cégek, nagybani üzemanyag felhasználók részére ajánlják termékeiket.                                                                 További részletes információ az Intercontact-tól kérhető, közvetlenül a gyártó cég tulajdonosával vagyunk kapcsolatban.

 

  

 


 

30039. Magyar cég árajánlatot kér laminált polipropilén zsákokra 56x110-es méretben, és szüksége lenne az ajánlat részeként a zsák szakító szilárdságára, és hogy mennyi a zsák g/m2 súlya. Illetve még Big-Bag zsákból 90x90x170-eset használnak, lamináltat, rétegzett pórzáró varrással, töltő, és ürítő csonkkal. Mind a két termékre kérnek ajánlatot.

 


 

29980. Eladó alapanyagok / Telephelyi ár  Ft /kg + ÁFA

 

 LDPE exturuziós granulátum 

- natur színben 0,20 mikronig húzható fóliának üreges testeknek jó 1% uv  stabilizátorral granulálva. Telephelyi ár 310 Ft

- különböző színre granulált ( piros,kék) fólia + flakon  225 Ft

- fekete színben sittes zsák vagy takaró fólia, hypós flakonnak lehet keményíteni 175 Ft

 

HDPE exturziós granulátum Bigen belül Különböző színekben 200 Ft

 

HDPE fröccs tipusu darálék Kék Színben 200 Ft

HDPE fröccs tipusu darálék fekete  180 Ft

 

PP exturziós granulátum Natur 240 Ft

pp exturziós granulátum színes (terrakotta,kék,zöld)  220 Ft

 

PP fröccs tipusú darálék Fekete 165-175 Ft

 

PA 6/12 exturziós darálék vegyes színben 190 Ft

PA 6 exturziós aglomerátum sárga színben 160 Ft

 

PET-G darálék transzparens színben 180 Ft

 

Elfekvő készleteken van pár száz kilós tételekben ABS, LDPE

 

Műanyag  darálni való enguszok, gyártási selejtek.

 

Pántoló szalagok bálázva nem fémmentesek.

 

Az aktuális mennyiségek naponta változnak

 


 

29974. Eladó összes engedélyekkel rendelkező egy komplett újrahasznosító cég komplett minőségi gépparkkal. Valamint aglomeráló gép gépek, fröccs gépek, gyártó gépsorok, és  alapanyag regranulátumok.

 

 

 


 

29968. Dél-afrikai cég  venne hulladék gumiabroncsokat. Mennyiség: 2.000 tonna. Szállítás: FOB Gaborone, Botswana. Fizetési feltételek: T / T.

 


 

29949. Megvételre keres német cég  nyers tisztított repceolajat (CDRO)  biodízel-termelésre, körülbelül 12.500 tonna havonta, célállomás Rotterdam vagy Hamburg. A cég érdekelt kötni hosszú távú szerződést. Kérik hogy csak komoly, és részletes  ajánlatokat küldjenek, valós árukról.

 


 

29947. Német cég venne havonta 2.000 tonna PET palackot újrahasznosításra. Éves beszállítói szerződés  köthető.

 

 


 

29945. Dél-Afrikai vállalat mely rendelkezik Ausztriában regionális kirendeltséggel tud biztosítani metanol és más petrolkémiai termékeket az EU-régióban.

Keresnek megvételre  hulladék vagy melléktermékeket  melyek a kohászati gyártási folyamat / a bányászati nyersanyagok kohászati folyamata során képződnek, valamint szintén vennének kőszénkátrányt.

 


 

29938. Düsseldorfban működő cég magyar cégek képviseletét vállalná az alábbi területeken: ház és kert, sport és szabadidő, textíliák és kiegészítők, háziállat kellékek/felszerelések, irodaszerek.. Kereskedelmi képviselőként ügyfeleiket az első kontaktfelvételtől az értékesítés utáni szolgáltatásig figyelemmel kísérik.

 


 

29936. Dél-afrikai cég műanyag  3 kerekű játék babamotor gyártót keres,  a termékről fotót tudunk küldeni.

 


 

29932. Az alábbi csomagoló anyagokat keresünk nagy tételben folyamatosan megvételre:

- Stretch fólia gépi : 17, 20 és 23 mikron vastagságú

- Gépi nyújtható fólia: 20 mikronos

ÁTTETSZŐ

Valamint :

- Zsugorfólia nyújtható: 70 mikronos vastagságú.

Ezekre a típusokra szeretnénk árajánlatot kérni.

 

29931. Osztrák cég műanyag recycling kereskedelemmel foglalkozik. Elsősorban technikai műanyagok darálék regranulat formájában de ugyanakkor értékesítenek  bálában összepréselt fólia 98/2 vagy PET műanyagokat is. Amennyiben ilyen anyagokat tudnak nekik felajánlani úgy szívesen lépnek üzleti kapcsolatba az új partnerekkel  export-import relációban egyaránt.

 


 

29924. Szlovák cég venne folyamatosan nagy tételben műanyagokat: granulátum, regranulátum, törmelékek ABS, PC-ABS, PET, PP. Mennyiség: 50- 100 tonna havonta.

 


 

29918. Magyarországi cég megvételre keres nagy tételben :

 

Polietilén :

550x1150x 120 mikron új natúr, víztiszta átlátszó

500x740x100 mikron

500x840x100 mikron

 

Polietilén regranulátum:

570x1150x140 mikron, ez 1 osztályból keletkezett anyagból zöld

 

Polipropilén zsák:  

450x600x34gr/db                               

 

Laminált Polipropilén zsák: 

450x800x44gr/db                               

500x900x80gr/db

500x600x88gr/db

500x900x63gr/db                              

560x1100x104gr/db

520x1000x70gr/db

560x950x65gr/db

560x1100x75gr/db

560x1150x78gr/db

600x1200x88gr/db

 

Big-Bag zsákok: 

90x90x160-as, fölső töltésű, és alsó ürítésű,+ 4 fül   1 tonna

90x90x170-es, fölső töltésű, és alsó ürítésű,+4 fül

90x90x185-ös fölső töltésű, és alsó ürítésű, + 4 fül

 

Papírtasakok: 1 kg, 2 kg.

105x270x65 2 rétegű fehér kívül belül, felirat nélküli.

 

Szemetes zsákok:

50x50x20 mikron, 60x110x25 mikron, 800x1300x30 mikron,100x130x100 mikron. Ezek mind regranok.

 

Zsákvarró cérna: 20 dkg/gombolyag/ 25 kg/ doboz, 25 dkg/gombolyag 25kg/dobozzal kiszerelés.

 

Raschel zsák: 50x80-as

 

Egyszer használt Big-Bag zsákok:

Rizses, vagy takarmány búza, kukorica, élelem, tehát nagyon tiszta, sérülés mentesek legyenek a  zsákok.

Méretei: 90x90x140-es, 150-es, fölső töltésű, alsó ürítésű,+ 4 fül, és felirat nem lehet rajta.

 

További információ az Intercontact-tól kérhető.

 


 

29855. Szlovák cég olyan gyártót keres  PVC tető fólia folyamatos beszállítására, aki képes mintegy 160.000 m2-es mennyiség gyártására éves szinten.

 


 

29833. Román cég vásárolna használt műanyag raklapokat, méret 1200 x 800.

 


 

29819. Berlinben működő vállalat fő tevékenysége műanyag hulladékok újrahasznosítása és kereskedelme. Folyamatosan keres megvételre  nagy mennyiségű hulladékokat: HDPE, LDPE fóliák, PP Big-Bags zsákok, és alvázak, PS edények és tálcák, PC / ABS, ABS, PMMA és különösen a PET palackok. Nagyon sok európai céggel áll üzleti kapcsolatban, de további beszállító partnereket keres.

 


 

29771. Működő céget keresünk megvételre megbízónk számára az alábbi paraméterek szerint:
Mennyi az éves árbevétele a cégnek.
Hány főt foglalkoztat.
A gazdálkodása eredményes legyen.
Hol található a cég telephelye.
Milyen a cég  jelenlegi piaci pozíciója.
Tovább működtethető-e az eladásra kínált cég.
Az új tulajdonosnak kell-e műszaki fejlesztést végrehajtani.
A telephely önálló vagy társasházi közösség, vagy bérelt.
Fontos: a cég éves forgalma 100-200 M Ft közötti és az alkalmazottak száma 5-10 fő legyen.
Az nem fontos hogy a cégnek legyen ingatlan vagyona, lehet hosszú távú bérlet is.
Az természetes hogy a cég működjön és tovább működtethető legyen és nyereségesen gazdálkodjon.
A cég lehet kereskedelemmel foglalkozó is.
A telephely lehetőleg autópályához közel legyen, Budapestről 1,5 óra alatt elérhető.
Legalább 2 lezárt gazdasági éve legyen.
Építőipari és építőanyag ipari cég a megbízót nem érdekel, más profilok bármelyike lehetséges.
Mindenképpen tovább működtetésben gondolkodunk de ha még valamilyen pályázat is szóba jöhet a működés mellett az csak további pluszt jelent.
 

  

 


 

29752. Namíbiai vállalat partnereket keres az olaj és gázipari szektorban. A cég egy nagyvállalat amely  érdekelt az építőiparban, ingatlanfejlesztést, és a teherszállítást is végez Namíbiában és SADC országokban, mint Angola és Dél-Afrika. Szintén érdekelt a bányászat, a halászat és az energiatermelés szektorokban. Keres egy tapasztalt nemzetközi partnert a namíbiai olaj és gázfúrási projektjeihez.

 

 


 

29732. Eladó  folyamatosan nyereséges csomagolóipari cég.

 

Fő tevékenységi kör : Csomagoló dobozok gyártása, alapvetően belföldi piacra. A megrendelői igényeknek megfelelően, feliratozzák a dobozokat

 

A cég telephelye 11.000 m2.  ahol 3db gyártócsarnokban dolgoznak: egy 260, egy 100 és egy 80 m2 alapterületűben. Raktárcsarnokuk 800 m2-es, amelyben alapanyagot és készárut egyaránt raktároznak

 

A kft tulajdonában lévő gép parkkal 2012 évben kb. 850-900 ezer nm2 hullámlemezt dolgoztak fel

A megrendelői állomány stabil, kül és belföldi tulajdonú cégek. Géppark összetétele: 2 db henger stanc, 1 db tégelystanc, 1 db hidas réselő, fülező, 1 db körolló, bigelő, egy db karos tűzőgép, 2 db léghengeres egy késes réselő, egy db 2400mm széles flexó nyomógép, egy db 1200*1800mm vákumos leszívóval, nyomásszabályzós réklivel rendelkező szitázó asztal, 3 db különböző méretű szitázó asztal, 1 db 800mm –es Maxima egyenes vágó gép+ 4 db új vágókéssel, egy db lapszabász gép, egy db Multi-Brik papirbrikett gyártó gép, több leszedő asztal, 2 db kézi béka, 1 db 3,5 t teherbírású targonca, 1 db 1,5 tonnás ponyvás Ford Tranzit tipúsú tgk, 1db Renault Kangó dobozos kisteherautó, 1 db 1tengelyes, 1 tonna terhelhetőségü nagy  méretű ponyvás utánfutó, 1 db 750 kg össztömegű, nagyméretű ponyvás utánfutó.

A folyamatos munkavégzéshez kb. 8 millió ft-os alapanyag készlet áll rendelkezésre a raktárban. Ezek különböző típusú, méretű alapanyagok!

 

Három fő termék :

Karton dobozok - több száz típus , cipős –pizzás- irattartó-raklap méretű tfl doboz- óriásdoboz- könyves-  csempés- pálinkás-stb.

Élvédők, éltakarók - felületkezelt termékek éleihez, sarkokhoz (radiátorok, bútorok stb.) gyártanak, a megrendelők igényei szerint kialakított élvédőket.

Cartonplast termékek - műanyag alapú dobozok, rekesztékek, méretre vágott lapok. Többféle színben, egyedi méretben. Rugalmasan használható (akár többször is), strapabíró. További információ  az Intercontact-tól kérhető !

 


29725. Oroszországi és ukrán piacokra várjuk elsősorban színvonalas, kiváló minőségű termékeket előállító cégek árufelajánlásait. Főleg egész éves gyártási kapacitások lekötésében tudunk érdemben közreműködni. Az árualapokat, kapacitás felajánlásokat minden egyes ajánlatban az éves termelési mennyiség, leköthető gyártási volumen konkrét adatainak közlésével kérjük megadni. Pontos és precíz üzleti ajánlatokkal ,és partnerekkel tudunk csak érdemben foglalkozni. Várunk nagy értékű ingatlan, termelő üzem eladási ajánlatokat, valamint beruházó, befektető partner kereséseket is. Természetesen minden esetben orosz nyelvű üzleti anyagot kérünk az esetleg már meglévő angol-magyar mellé. Minden egyes ügyet - üzleti ajánlatot ebben a relációban kiemelten kezelünk ! Minden esetben közvetlenül a vevő, befektető partnert tudjuk  adni, és igény esetén anyanyelvi szintű orosz tolmácsot biztosítunk majd a tárgyalásokra. További információ az Intercontact-nál kérhető.


29692. Török vegyipari cég venne izopropil-alkohol 99%. Havonta 100-300 tonna. Árajánlatot CIF Istanbul kéri megadni.


29691. New Delhiben működő vállalat importálna hullámkarton és műanyag csomagolóanyag gyártó gépeket Indiába.


29690. Dél-afrikai vállalat üzleti partnert keres  kád és szaniter áru szervízhálózat franchise rendszerben történő beindítására, valamint speciális termékük számára egy európai logisztikai központ létrehozására.


29689. Németországi cég egyike a világ vezető gyártóinak a  minőségi csomagolás és display termékek ékszerek, órák, íróeszközök, pezsgőket, szeszes italok és egyéb luxuscikkek terén. Termékpalettájuk magában foglalja:- karton dobozok és tokok - műanyag dobozok és tokok - Displays & Display állványok - Carrier táskák és tasakok - Wrapping Paper - szalagok - Shop-in-Shop Solutions - tároló egységek. A cég 1871 óta működik , és arról lett híres, hogy nagyon jó minőségű és innovatív termékeket készít karton, műanyag és fa alapanyagokból. Jelenleg körülbelül 7.500 aktív nagykereskedelmi vevőjük van. A legtöbb bolt a teljes tulajdonú és a kapcsolt termelési létesítmények már megtalálhatók Ázsiában, ahol elvégzik a minőség-ellenőrzés, technikai segítségnyújtás és projekt menedzsment munkáit is a termelés helyszínén. A cég több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat székhelyén és az értékesítési irodák és a több mint 2.000 munkavállaló teljes tulajdonú és a kapcsolt szolgáltatások is. Gyártanak  és értékesítenek több mint 30 millió cikket évente több mint 400 projekt számára, 7.500 az aktív ügyfelek száma világszerte. Dinamikusan terjeszkednek. Jelenleg is keresnek új beszállítókat a kelet-európai csomagolási piacon.


29681. Spanyol  gyártó vállalat a repülési ágazatban működik és a legfontosabb ügyfeleik Boeing, Airbus, Embraer, Bombardier, stb. Beszállítókat keres, főleg numerikus vezérlés megmunkálás szükséges a fém és szénszálas repüléstechnikai alkatrészek legyártásához.


29679. Krakkói cég  PVC csövek és szerelvények gyártóját keresi folyamatos beszállítás lehetséges.


29673. Spanyol cég keres gyártót  műanyag fröccsöntő szerszámokra (polipropilén),majd aztán a végső termékekre is. Ez egy új termék gyermekek számára, méretei 60x13x2 cm. A végterméket kell legyártani, csomagolni és exportálni Spanyolországba.


29639. Cseh építész cég PVC tetőszigetelő fóliát és kamraszerkezetű, polikarbonát lapokat keres építési célra.


29636. Árnyékolástechnikával foglalkozó olasz társaság magyarországi partnert keres közös gyártásra a következő termékekre: napellenző tetők, fém és műanyag árnyékolástechnikai redőnyök, szerkezetek.


29617. Kínai gyártó ajánlja termékeit: zuhanykabinok, masszázskádak, szauna kabinok, jaccuzik, fürdőszobai felszerelések.


29616. Pekingi gyártó cég eladásra kínálja termékeit: habüveg (üveghab granulátum, üveghab), kőzetgyapot, üveggyapot.


29588. Kuwait, és Egyesült Arab Emírségek piacaira várjuk a magyarországi cégek üzleti ajánlatait, részletes angol nyelvű termékismertetőket, cégbemutatókat kérünk !


29570. Várnai székhelyű kereskedelmi cég magyar termékeket vásárolna, megkötés nélkül, minden termék iránt érdeklődik. A cég fő profilja: hulladékok (fémes, nemfémes, üveg, papír, műanyag stb.), műtrágya (foszfát, nitrogén, nitrofoszfát, spec. műtrágyák stb.), mezőgazdasági termékek, élelmiszer, előregyártott házak és építőanyagok, gumi.


29564. Japán piacra keresünk kiváló minőségű exportképes magyar termékeket.  Csak komoly referenciákkal, stabil és minőségi gyártói háttérrel  rendelkező beszállítók jelentkezéseit várjuk !

    


29563. Taiwani import-export vállalat azon magyar cégek jelentkezését várja, amelyek termékeik számára import vagy export lehetőséget keresve tajvani cégekkel kívánják felvenni a kapcsolatot.


29516. Osztrák  cég pet ipari hulladékot vagy újrahasznosított árut keres megvételre nagy mennyiségben.


29477. Orosz vállalat együttműködést keres a magyarországi gyártókkal.. A cég Samara régióban van, mely egyik legfejlettebb az ipar szempontjából.  Vezetők a régió gazdaságában a gépgyártás, fémmegmunkálás, kémiai, petrolkémiai és üzemanyag ipar, autó és motor ipar terén. A kiemelt együttműködés irányai : automatizálás, épület gépészet , motoros autóipar , valamint a mezőgazdasági gépgyártás  terén  tevékenykedő feldolgozóipari gyártó cégek jelentkezéseit várják.


29464. Litván cég  gyártót keres műanyag plombára. Mennyiség :3.000.000 db / év.


29461. Dél-afrikai cég  olyan gyártókkal szeretne kapcsolatba kerülni, akik folyékony szappan, mosakodó szappan gyártásával foglalkoznak.


29457. Ausztriában működő termelő vállalat olyan cégekkel szeretné felvenni a kapcsolatot, amelyek fröccsöntő gépeikkel formacikkeket állítanak elő gumiból,
szilárd és folyékony szilikonból, valamint TPE-ből az alábbi iparágak részére
:

- Gépjárműipar (pl. gumi/fém alkatrészek, tömítések, alakos tömítések)
- Tömítéstechnika (pl. O-gyűrűk, lapos tömítések)
- Műszaki formacikkek (pl. zaj és rezgéscsillapítók)
- Fehéráruk és háztartási cikkek (pl. hűtőajtó gumi, tömítések, sütőformák)
- Vasút- és síntechnika (pl. zaj és vibrációcsillapító lemezek)
- Orvos- és élelmiszertechnika (pl. szilikon termékek)
- Olajmező- és bányászati technika (pl. nagyméretű tömítések, szállítószalagok)
- Energiatermelés és -elosztás (pl. szigetelők)


29243. Eladó egy 1998 óta jól működő, nyereséges, stabil piaccal rendelkező, 20 főt foglalkoztató, műanyag csomagolóanyag gyártó vállalkozás Pest megyében. A cég éves forgalma: 250 M Ft.

 


29239. Magyar cég felajánlja szabad gyártói kapacitását az alábbi műanyagipari gépparkkal
Sommer fröccsöntő gép 250 gr. 80 to zárerő Szerszám méret 360-360-350 mm 1 db gép
Engel fröccsöntő gép 100 gr. 50 to zárerő Szerszám méret 325-200-400 mm 2 db gép
Hodos extruzios palackfúvó 6 fejes 50 ml- 300 ml-ig 2 db gép
Vállalt munkájuk gyors, pontos, határidőre kész ! Várják a megrendelők, kooperációs partnerek jelentkezéseit !


29225. Spanyol vállalat magyarországi alumínium és műanyag bútor gyártókkal, akik szabadtéri, illetve hotelek és éttermek számára gyártanak, szeretne kapcsolatba lépni.


29214. Szlovák cég vásárolna 50 ml műanyag flakonokat nagy tételben.


29213. Izraeli cég nagy tételben vásárolna - minimum 300 tonna havonta- reciklált polypropylent   ( PP )  és szintén nagy mennyiségben  használt autógumikat.


29211. Szlovák cég gyártót keres  300 x 120 x 100 mm-es műanyag tartályokra.


29206. Szlovák cég folyamatosan venne havi 120-150 tonna préselt PET palackokat valamint HDPE darálékot nagy tételben.

 


28194. Angol vállalat gyártót keres fém és műanyag öntött alkatrészekre : fogantyúk, karok, gombok, szintező lábak, zsanérok, fém és műanyag zárósapkák, fedélzárók, stb.


28190. Görög cég gyártót keres háztartási szemetes zacskókra kétféle méretben: 46x56 cm / 25 literes illetve 52x75 cm / 45 literes. Valamint megvételre keres csomagoláshoz használt ragasztószalagokat, ragasztókat


28185. Lengyel cég építőipari fém- és műanyag elemek, tartóelemek gyártásával foglalkozik. Termékei: kapuk, kerítések, építőipari tartóelemek, stabilizáló elemek. Fém- műanyag- fa termék gyártókat keres Magyarországon.


29173. Szerb nyílászárok forgalmazásával foglalkozó cég  szeretne gyártásába is belefogni. Keresnek megvételre használt műanyag nyílászáró gyártó gépsort.


29151. Szlovák cég gyártót keres PET palack kupakokra. Súly 2,4 - 2,8 gr
Mennyiség: 500.000 darab havonta.


29150. Osztrák cég venne HDPE - LDPE - PP - ABS - HDPE műanyag regranulátumot.


29077. Olasz cég műanyag újrahasznosítás recyling  céljából venne bálázott, szétválogatott csomagolási műanyag hulladékot nagy mennyiségben.


29027. Német cég venne műszaki glicerin és biodízel ,valamint keres Diesel D2 és az európai EN 590 . Keresi  a gyártó biodízel üzemeket a már meglévő ügyfelek , vevőik számára folyamatos hosszú távú beszállításra.


29025. Kínai cég megvételre keres PET műanyag palack hulladékot, és granulátumot.
Részletes igények:
1. PET műanyag palack hulladékok .100 % PET, nem szennyezett, nincs maradék nedvesség, nincs más idegen anyag - beleértve a kupakok, címkék .
Szín: átlátszó szín a legjobb, és a világos színek. Csomagolás: préselt csomagolás .
2. PET pelyhek vagy szemcsék készült PET palack, 100%-os PET, hossz: 1.2 - 1.4 cm, csomag: 300 kg Big Bag zsákban.
3. mennyiség: 50.000.000 tonna évente.


28983. Lengyel cég gyártót keres HDPE műanyag fóliák, zacskók beszállítására nagytételben, folyamatosan.


28969. Lengyelországi Kutatóintézet közel 90 éves múltra tekint vissza. Lvov városában alapították 1922-ben, azóta Lengyelország vezető kémiaipari és technológiai kutatóintézetévé nőtte ki magát. 1926 óta Varsóban működk.                                       
Az intézet fő tevékenységi területei:
technológiai fejlődés, innovációk a kémiaiparban, valamint a már meglévő technológiai folyamatok és eszközök felülvizsgálata:
új polimer anyagok
gyógyszerészeti adalékanyagok
magasan feldolgozott kémiai termékek
új generációs üzemanyagcellák
bioüzemanyagok
hidrogén elkülönítés
Kutatások és fejlesztések:
a biotechnológia területén- megújuló termékek és biofolyamatok alkalmazása a kémiai szintézisekben,
környezetbarát kémia (zöldkémia)
Új technológiák a kutatás és analizáció területén.
Kutatások és analízisek különböző szektorok fejlesztésével kapcsolatban, a kémiai ipar számos területén
Előnyök a gazdaság és a társadalom javára:
A Gazdasági Minisztérium segítése megelőző törvények létrehozásában, vészhelyzet esetén
REACH Konzultációs Pont működtetése, vállalkozói tréningek szervezése (együttműködve a Gazdasági Minisztériummal)
A Vegyületek Globálisan Harmonizált Besorolása és Minősítése (GHS)
Részvétel az Ózonréteg- és Klímavédelmi Egyesület munkájában
Szabványosítás
Tudományos és technikai információ nyújtása
Kiadói tevékenység: az Intézet a „Polimery" nemzetközi tudományos újság szerkesztője
Tréningek saját és más szervezetek számára

A Kutatóintézet falai között több mint 2000 szabadalom (hazai és nemzetközi), valamint több száz technológiai tanulmány született működése során.
Az eredmények közül kiemelkedik a következő anyagok gyártási folyamatának fejlesztése, innovációja:

cyclohexanone,
caprolactam,
polyoxymethylene,
telítetlen poliészter gyanta,
epoxy gyanta,
szilikon termékek,
vinyl polimerek és műszaki anyagok.

Ezen technológiákat már a világ számos pontján alkalmazzák, Kínában, Taiwanon, Olaszországban, Dél-Koreában, Indiában, Spanyolországban, az egykori Szovjetunió államaiban, Fehéroroszországban és Szlovákiában.


Az Intézet továbbá vezető szerepet vállal a műanyag újrahasznosítási technológiák fejlesztésében Lengyelország területén, együttműködve a Commissioned Research Projecttel a polimerikus hulladékok technológiai és gazdasági felhasználásának fejlesztése című projektben. A kutatás célja teljes körű megoldást találni a veszélyes hulladékok újrahasznosítására Lengyelországban.

Az Intézet részt vesz az alábbi intézmények munkájában:

Centers of Excellence (CoE)
Scientific Networks
Polish Technology Platforms
Polish Platform on Innovation in Medicine
Nanoplatform
European Platform of Women Scientists
A Kutatóintézet azon néhány ágazati intézmény közé tartozik, akik jogosultak tudományos Ph.D. kiadására, a kémiai technológia területén. Egyetemekkel közreműködve speciális továbbképzést és gyakorlatot biztosítanak diákok és fiatal kutatók számára.                             
Várják magyarországi kooperációs partnerek jelentkezéseit.


28859. Szlovák cég gyártót keres éves szinten 70 - 80 millió db.1 literes PET palackra.


28931. Szlovák cég venne ABS, PS műanyag granulátumot  nagy tételben, folyamatos beszállítót keres.


28883. Lengyel cég venne PVC granulátumot havi 200 tonna  mennyiségben , éves szerződést köt..


28849. Prágai cég gyártót keres műanyag  50-100 ml. flakonokra a cseh piacra.


28847. Szlovák cég öt literes műanyag kanna gyártót keres.


28010. Német cég megvételre keres újrahasznosított PE táblákat nagy tételben.
A tábla méretei : 2020 x 1020 x 80 mm. Árajánlatokat kérnek többszínűre és egyszínűre is.


28001. Olajfinomítók ellátásában részt vevő cégek keresése.

Várják azon magyar cégek jelentkezéseit, amelyek olajfinomítókban használatos eszközök (pumpák, szelepek, vezetékek, biztosító és ellenőrző berendezések, csövek és tartályok, egyéb felszerelések) exportképes gyártói. A cégek termékeinek rövid, angol nyelvű ismertető anyagát, illetve a vállalkozások  bemutatkozását kérik megküldeni.


28797. Lengyel vállalat  zacskók, reklámszatyrok gyártását végzi  HDPE fóliából. Megvételre keres újrahasznosított műanyag granulátumokat (PEHD, PELD).


28758. Holland kereskedelmi cég termék kínálatának bővítése céljából műanyagipari fröccsöntő és extrudáló magyarországi gyártó cégeket keres.


28757. Szlovák cég gyártót keres PVC csomagoló zacskókra.


28755. Üzbegisztáni gyártóktól kínálunk :
Műtrágyákat : UREA 46,2
Ammonium nitrate type B
Ammonium Sulphate
Ammophos 46:10
Supraphos
Ipari kenőolajat : I-12 A I-20 A minőség


28749. Szlovák cég venne HDPE granulátumot havi 40 tonna mennyiségben.


28748. Izraeli cég megvételre keres éves szinten folyamatosan nagy tételben  újra hasznosított hőre lágyuló műanyag alapanyagokat.

A következő anyagokat kérik:

1. Polietilén: HDPE, LDPE, PET

2. Polisztirol : PS, HIPS

3. Polipropilén: PP

4. ABS

5. Polikarbonát: p

Színek: átlátszó , fekete, vagy bármely szín. Minimális szállítási tétel egy kontiner /akalmanként.


28600. Szlovák cég vásárolna műanyag tároló edényeket 500 lit. 800 lit. 1.000 lit. űrtartalommal.


28598. Szlovák cég  venne PVC granulátumot 50 mikronos fólia gyártásához.
Lehet  originál granulátum vagy regranulátum LDPE vagy LLDPE
A keresett  mennyiség: kb.100 tonna havonta, ártól és minőségtől függően.


28593. Ukrán desztillált glicerint gyártó vegyipari vállalat beszállítót keres biodízelt, glicerint gyártó magyar gyárak körében. Saját termeléséhez havi 1500 tonna nyers glicerinre van szüksége, de még desztillált glicerin iránt is érdeklődik.


28583. Angol cég  műanyag zsákokat és zacskókat venne nagy tételben, folyamatosan.


28465. Angol cég papír és műanyag csomagolóanyagok, táskák, dobozok, zöldség és gyümölcstartó dobozok, tálcák gyártóit keresi nagy tételben, folyamatos megrendelést ad.


28440. Szlovák cég  1,5 literes PET flakon gyártót keres 2 millió db / hó  mennyiségben , folyamatos beszállítással.


28425. Német kereskedelmi vállalat, a másodlagos nyersanyagok export-importjával foglalkozik. Megvételre keres PVC granulátum, por, emulzió (plasztiszol), továbbá műanyag és gumi hulladékok nagy tételben.


28406. Lengyel cég újrahasznosítható nyersanyagok begyűjtésével foglalkozik, jelenleg polipropilénből, poliamidból, polietilénből készült termékeket szeretne felvásárolni. Nyersanyag begyűjtéssel ágazatban tevékenykedő magyar cégekkel venné fel a kapcsolatot. A cég által keresett áru: újrahasznosítható nyersanyagok: polipropilénből, poliamidból, polietilénből készült termékek.


28288. Román cég gyártót keres nagyméretű kerekes fém és műanyag hulladékgyűjtő konténerekre. Bővebb információ, műszaki rajzok, fotók, az Intercontact-nál kérhető !


28278. Szlovák cég csomagoló fólia gyártót keres havi 5 kamion  tételben.


28272. Osztrák cég megvételre keres minden típusú granulált műanyag hulladékot. Eladási ajánlatokat várnak minden típusú granulált műanyaghulladékra, mint pl. PET palackok, fólia, HDPE (rekeszek, tejes ládák) és egyéb települési és ipari műanyag hulladékra.


28216. Török vállalat megvételre keres nagy tételben gumi és műanyag hulladékot, valamint vásárolna használt gyártó gépsorokat. Szállítást saját járművekkel végzi, a cég 1979-ben alakult. Beszállítók az autóipar- elektronika és háztartásipar számára.


28193. Szlovén cég venne használt PET palackokat nagy tételben folyamatosan. Minimális tétel 20 tonna/ egyszeri szállítás.


28184. Egyiptomi cég műanyagcsövek gyártására keres nagytételben alapanyagokat.


28180. Francia cég motorkerékpár alkatrészek és motorok gyártóit keresi ( öntöde, fémmegmunkálás valamint műanyagipar ).


28176. Szlovák cég műanyag kupakok gyártóit keresi PET és PP alapanyagból nagy tételben.


28159. Francia cég gyártót keres műanyag elsősegély dobozok és kötszeres ládák előállítására.


28109. Kassai cég  műanyag tasakok gyártóit keresi több millió darabos nagyságrendben, nagy tételben a szlovák piacra.


28065. Francia vállalat az autóipar részére keres  gyártó cégeket: műanyag, gumi, kompozit fröccsöntés, szellőzők , műanyag dobozok előállítására.


28026. Vietnámi piacra várjuk magyar exportőrök, gyártók, kereskedők üzleti ajánlatait. Az ajánlattételnek tartalmaznia kell: termékminőség, darabszám, gyártási, származási hely, ár, szállítási ütemezés. Szintén várják importőrök jelentkezéseit is, igényeiket kiemelten kezelik. 


28021. Francia cég  gumiipari és műanyagipari gyártókat  keres injection, sajtolás 30 millió db/év,  injection ABS  kicsi és közepes szériákban, PSU 30 millió db /év mennyiségű munkák elvégzésére.


28020. Angol kereskedelmi cég az alábbi árucikkeket keresi megvételre : LDPE, urea, cement, használt vasúti sín, vegyipari alapanyagok.


28011. Isztanbuli műanyagipari gyártó vállalat ABS alapanyagot venne nagy mennyiségben.


28005. Varsói kereskedelmi cég vásárolna nagy tételben műtrágyát a lengyel piacra.
Gyártók, forgalmazók, kereskedelmi partnerek ajánlatait várja.


KÖNNYŰ MŰANYAG RAKODÓLAP KNOW-HOW

A műanyag raklapok gyártására több eljárás létezik, az általunk  kínált megoldás a lehető legkisebb beruházás igénnyel ( alaptőkével ) kivitelezhető. Ugyanakkor variábilitása miatt széles skálán gyártható méret és típus szerint rendkívül nagy választékban műanyag rakodólap.
A legfontosabb előnyök:

 • A gyártás teljesen automatizálható
 • A raklap nem igényel védelmet nedvesség, penészesedés, mikroorganizmusok, termeszek ellen
 • Vegyszerállóságának köszönhetően tökéletesen tisztítható és egyszerűen fertőtleníthető, ami fa esetében kritikus pontnak számít
 • Kiálló szálkák, szögek nincsenek , nem károsíthatják a szállított terméket
 • Az igénybevétel alatt ( akár 10 év is lehet ) az esetleges helytelen kezelés miatt tönkrement raklapok újrahasznosítása egyszerű és gazdaságos
 • Reciklált alapanyag bizonyos mennyisége az új raklapok gyártásához is felhasználható, ezzel jelentős árcsökkenés érhető el
 • Súlya jelentősen kisebb ( típustól függően fele, harmada), mint a fa rakodólapé, egymásba rakhatók, így szállítási költség takarítható meg
 • Előállítható élelmiszeripari minőségű, antisztatikus vagy akár vezetőképes kivitelben is
 • A fa raklapok gyártása erdők kiirtásához vezet, ami végső soron határt szab az előállításnak

Technológiánk annyira a jelent, s a közeljövőt képviseli, hogy számos országba már nem engedélyezett a fa raklapon történő szállítás
Az üzem helyigénye:

 • Fedett helység, kb. 10 x 10 m
 • Szabadtéri tárolórész, kb 10 x 10 m

Energiaigény: 40kW
Új gyártóberendezés ára a gyártószerszámot is beleértve: 55.000  EUR
Létszámigény: 2 fő/ műszak, de a gyártást egy ember is végezheti.

  


18519. Szabad mûanyagipari fröccsöntõ kapacitást keresünk. A szerszámot az angol megrendelõ partnerünk biztosítja. Mintadarabok, mûszaki rajzok, specifikációk az Intercontactnál megtekinthetõk.

     

    

    


23922. Angol cég szabad műanyagipari gyártó kapacitást keres nagy tételben, hosszú távon, folyamatosan.

 

 


 

 

 

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  *  Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  مع السلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 

       

 

INTERCONTACT MARKETING NETWORK LTD

 

 

Tel/Fax: (36)-1-400-1417               Tel/Fax: (36)-1-402-4675

 

Mobil: (36) 20 487 5422                Mobil: (36) 30 449 7559

 

        Email: imnltd@gmail.com            Email: imn@intercontact.hu

               

      Skype: intercontact1                     Web: www.intercontact.hu

 

 

Our company is also available on these other websites:  Intercontact   


 

Linkedin    Livejournal    Blogspot    EC21    Wordpress    Facebook    Pinterest    Twitter    Xing    Apsense    Crunchbase    Tumblr

 

                            Bark    Vkontakte           

 

 

 

 

 

CÉG - INGATLANBÖRZE !   VÁRJUK ELADÁSI AJÁNLATAIKAT ,  VÉTELI IGÉNYEIKET ! FORDULJANAK HOZZÁNK BIZALOMMAL!

 

 Partnereink a részükre megküldött naprakész üzleti tájékoztatókban található ajánlatok közül mennyiségi megkötés nélkül bármelyik, számukra szükséges tételt lekérhetik, illetve abban korlátlan számban, saját ajánlataikat közzétehetik.

Célunk minél több gazdasági, üzleti információt eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, bérmunka, szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás profiljában.

Az itt olvasható bel- és külföldi ajánlatok csupán egy része adatbázisunk naponta bővülő tartalmának.

 

További frissen beérkezett üzleti ajánlatokkal kapcsolatban bővebb információ, mintadarabok, műszaki rajzok kérhetők, várjuk érdeklődésüket.  Tel./Fax: 36 1 400 1417;  36 1 402 4675;          Mob. 36 30 449 7559 ;  36 20 487 5422   E-mail: imn@intercontact.hu
 

 


Copyright © 1997 – 2021 Intercontact Marketing Network. All rights reserved.